Výrobce: CASKRMENI.CZ
GILPA DOG HERITAGE SENSITIVE 15 kg je kompletní krmivo určené pro všechny dospělé psy, zejména pak pro psy s citlivým zažívacím ústrojím, alergiemi nebo se zažívacími potížemi.
Sensitive
Popis:
Heritage Sensitive je kompletní krmivo určené pro všechny dospělé psy, zejména pak pro psy s citlivým zažívacím ústrojím, případně alergiemi nebo se zažívacími potížemi. Obsahuje vysoký podíl přírodně konzervovaného jehněčího masa a rýže. Neobsahuje alergenní obiloviny - pšenici ani kukuřici, ani pšeničný či kukuřičný lepek. Lněný olej, fruktooligosacharidy (FOS, prebiotika) a výtažky z juky zajišťují lepší trávení a udržují kůži a srst v optimálním stavu. Střední velikost granulí a jejich křehkost je velmi vhodná a oblíbená i středními a malými plemeny.
Nutriční hodnoty:
Vlhkost
Proteiny
Oleje a tuky
Vláknina
Popel
Sacharidy
Minerální látky:
Vápník
Fosfor
Draslík
Sodík
Chlor
Hořčík
(R)elezo
Měď
Mangan
Zinek
Jód
Selen
10,00 procent
25,00 procent
15,00 procent
2,50 procent
9,00 procent
38,50 procent
2,00 procent
1,00 procent
0,50 procent
0,22 procent
0,07 procent
0,12 procent
80 mg/kg
15 mg/kg
45 mg/kg
150 mg/kg
1,5 mg/kg
0,20 mg/kg
Vitamíny:
Vitamín A
Vitamín D
Vitamín E
Vitamín K
Tiamin (B1)
Riboflavin(B2)
Pyridoxid (B6)
Kobalamin (B12)
Niacin
Kyselina listová
Kysel. pantotenová
Biotin
Cholin
Mastné kyseliny
ω6:ω3
Energie
12.000 m.j./kg
1.200 m.j./kg
110 mg/kg
2 mg/ kg
3 mg/ kg
8 mg/ kg
4 mg/ kg
0,05 mg/kg
25 mg/kg
2 mg/kg
18 mg/kg
0,16 mg/kg
150 mg/kg
3,31 procent
5:1
355 kcal/100g
Charakteristika:
1. Superpremiové krmivo s vysokým podílem jehněčího masa masa (min. 30procent) a rýže (min. 18procent)
2. Obsahuje přírodní antioxidanty, 25procent proteinů a 15procent tuků
3. Bezlepkové krmivo - neobsahuje pšenici, ani kukuřici, ani jejich lepek
4. Optimální poměr mastných kyselin omega6:3 zajišťuje zdravou kůži a lesklou srst
5. Efektivní podpora imunitního systému vašeho psa díky vyváženému obsahu vitamínů A, D a E
6. Krmivo neobsahuje barviva ani ethoxyquin. Při výrobě nejsou používány žádné geneticky upravené suroviny
7. Mastné kyseliny omega3 (ze lnu) a fruktooligosacharidy (FOS) - obě tyto složky výrazně zlepšují činnost střevní mikroflóry, minimalizují možný vznik zánětlivých reakcí, posilují imunitu zažívacího ústrojí a udržují kvalitu výmětu. FOS, které se běžně používají při výrobě některých potravin, napomáhají vyměšování škodlivých bakterií a zamezují vzniku infekce ve střevech
Složení:
Jehněčí maso (minimálně 38procent), celozrnný ječmen, hnědá rýže (min. 18procent), kuřecí tuk, lněné semeno, vitamíny a minerály, prebiotika (FOS, fruktooligosacharidy), výtažky z juky.